Μυτιλήνη, Καιρός °C
ρολόι   | 16/01/2021 08:21
ΕλληνικάEnglishTürkçe

Αναζήτηση Ακινήτου

Βρείτε μας
Μεσιτικό Γραφείο Βασίλη Νομικού
Γνωρίστε μας

Το μεσιτικό γραφείο Νομικός ιδρύθηκε στα μέσα του 2012. Παρά την πρόσφατη ίδρυσή του, το μεσιτικό γραφείο Νομικός, με τη έμπειρη και άρτια εκπαιδευμένη ομάδα του, μπορεί να σας παρέχει καινοτόμες και αποτελεσματικές προτάσεις. Το γραφείο μας έχει ως βασικό του στόχο, την άμεση εξυπηρέτηση, την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών σας, καθώς και την δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Αναλαμβάνουμε την αγοραπωλησία και εκμίσθωση των ακινήτων σας καθώς και τη αξιολόγηση της τιμής τους. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ακινήτων ( κατοικίες, επαγγελματικά ακίνητα, γη). Διενεργούμε σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις ανάγκες των πελατών μας. Αναγνωρίζουμε τη σημαντικότητα της στέγασης και της σωστής επένδυσης, κατανοούμε την αναγκαιότητα για οικονομικές επιλογές και θέτουμε σε προτεραιότητα την ικανοποίηση των πελατών μας.

Η ποιότητα, η αξιοπιστία και η ασφάλεια των συναλλαγών των πελατών μας, είναι απολύτως εγγυημένη από το γραφείο μας. Ο χώρος στον οποίο στεγάζεται το γραφείο μας, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Μυτιλήνης. Επίσης διαθέτουμε έναν εντυπωσιακό πίνακα αναγγελιών των ακινήτων, στον προαύλιο χώρο, μέσω του οποίου προβάλλονται τα ακίνητά σας. Σας παραθέτουμε φωτογραφίες από τον χώρο μας.

Μεσιτικό γραφείο νομικός χώρος υποδοχής Μεσιτικό γραφείο νομικός προαύλιο Μεσιτικό γραφείο νομικός πρόσοψη Μεσιτικό γραφείο νομικός πίνακας ανακοινώσεων
2251030954
Ελ. Βενιζέλου 10 & Ν. Παπανικολή, Mυτιλήνη
info@ lesvosmesitis.gr
6948652820
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Σας ευχαριστούμε για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα: +30 6948652820 και 2251030954
Το μήνυμά σας στάλθηκε επιτυχώς!
Developed and Supported by Cyber PlanNet